Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ECOLOGICAL DIVERS TENERIFE

Búvárkodás GYEREKEKNEK

Az Ecolgical Divers különböző SSI és CMAS búvár tanfolyamokat kínál gyerekeknek, 8 éves kortól. A következőkben, bemutatjuk ezeket a tanfolyamokat. A gyermekek biztonsága a legfontosabb számunkra, vegye fel velünk a kapcsolatot, egyeztessünk időpontot egy személyes elbeszélgetésre. 


 

SSI SCUBA RANGER: 

Scuba Rangers (kortól 8 éves) nem csak egy búvártanfolyam, a gyerekek csatlakozhatnak hosszútávon a Scuba Rangers Club-hoz.A klubfoglalkozásokon a gyerekek tanulnak  a környezetről, gyűjtenek sok búvárélményt és együtt játszanak, szórakoznak. Kipróbálják a víz alatti fényképezést,  medencében éjszakai merülést fáklyákkal, ellátogatunk sok állatkertekbe és akváriumba valamit játékos vetélkedőket rendezünk.

 BIZTONSÁG:

A biztonság a legfontosabb. Scuba Rangers programokat csak speciális képzett oktatók tanítják medencében (vagy a védett vízi körülmények között egy védett terület)amelynek a maximum mélysége 4 méter (12 láb). A medence mélysége nem haladhatja meg 1,50 méter (5 láb)egy oktató maximum két gyereket oktat. SCUBA RANGERS OKTATÓK:

SSI oktatók csak akkor taníthat, ha ők kapcsolatban áll egy SSI Búvár Központtal vagy egy Resort-tal. Ez a koncepció - egyedülálló az iparágban - lehetővé teszi a közvetlen ellenőrzését minden aktív SSI Dive szakemberek, így biztosítsák a legmagasabb minőségi oktatás.

A Scuba Ranger oktatók, akik gyerekeket tanítanak nemcsak képzett búvárok, az SSI által szigorú szabványok alapján, speciális képzést követően, taníthatják a gyermekek a búvárkodást. A Scuba Rangers tanfolyamain, óráin és klub foglalkozásain,a biztonság az első; az oktató-hallgató arányt 1:2 mindig betartják, és orvosi ellátás mindig kéznél legyen.

SSI Scuba Rangers program a tökéletes módja, hogy megmutassák a gyerekeknek a víz alatti csodákat, a biztonságos búvárkodást, szórakoztató módon, ösztönözve őket. 

Keresse Scuba Rangers helyszíneken szerte a világon.

 


 

SSI Junior Open Water Diver:

A Junior Open Water Diver program gyermekeknek 10 éves kortól ajánlott. Kérem, tekintse meg a további részleteket az SSI felnőtt tanfolyamok között. A Junior Open Water Diver 15 éves kor felett, már a tanúsított Open Water Diver. Ajánlott egy felnőtt családtag kíséretében elvégezni a tanfolyamot, így egyszerre kapják meg az Open Water Diver.

 


 

VDST / CMAS Junior:

A VDST/CMAS tanfolyam merülési szintekre van osztva. Bárki, aki rendelkezik némi búvárkodást élménnyel vagy szeretne a kezdetektől tanulni, tanuljon velünk:

 

 

A VDST / CMAS képzési szintek:

 

KTSA Bronz / CMAS Junior *:  (minimum életkor: 8 év)
A gyerekekkel megismertetik az elméleti és a gyakorlati elveket, vezetett merülés a medencében vagy a medence-szerű körülmények között. A tanfolyam befejezése után a gyerekek maximális 5 méterig, egy tapasztalt búvár felügyelete mellett merülhetnek (legalább VDST búvárok CMAS ***). 

 

KTSA Silver / CMAS ** Junior:  (Minimum életkor: 10 év) 
A gyerekekkel megismertetik az elméleti és a gyakorlati elveket, részt vesznek vezetett merülésben, nyílt vízben. A tanfolyam befejezése után a gyerekek maximális 8 méterig, egy tapasztalt búvár felügyelete mellett merülhetnek (legalább VDST búvárok CMAS ***).

 

KTSA Arany / CMAS Junior ***:  (Minimum életkor: 12 év)

A gyerekekkel megismertetni az elmélet és a gyakorlat elveket, részt vesznek vezetett merülésben, nyílt vízben. A tanfolyam befejezése után a gyerekek maximális 12 méterig, egy tapasztalt búvár felügyelete mellett merülhetnek. (legalább VDST búvárok CMAS ***).  Ezen a szinten, speciális búvár feladatok is elérhetők a gyerekeknek.


 

NAGYON FONTOS:  Minden esetben a szülői hozzájárulás kötelező (mindkét szülő).

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?