Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Örökítsd meg a merülésed élményeit kamerával

 

Sok évvel ezelőtt a vízalatti fotózás és videózás csak kevés embernek volt elérhető. Manapság a felszerelés megfizethető áron mindenütt elérhető, és elkészítheted nyaralásod emlékeit, mind fotót, mind videót.

Sajnos, nem csak a hiányzó vagy hibás felszerelés, hanem a tapasztalat hiánya miatt is, az elvárt minőség nem mindig sikerül.

Nem mintha a kamera nem tudná hozni az elvárt minőséget, hanem mert a felhasználónak nincsenek meg az idevonatkozó ismeretei.  

Számos szervezet kínál víz alatti fényképezés és videó tanfolyamokat,és sok oktatónak van képzési jogosultsága, de ez nem jelenti azt, hogy ezek az oktatók valóban tudnak is fotózni, vagy jó videót készíteni. Kövesse a tankönyvet és tanuljon egy kicsit, vagy vegyen részt a kurzuson valakivel, aki igazán tudja, hogyan is kell.

 

 

Mi magunk is tapasztalt víz alatti fotósok és videográfusok vagyunk. Két oktatónk a víz alatti fotó- és videócsalád nemzeti csapatának tagja, és nagy tapasztalattal rendelkezik a víz alatti fényképezésben és videózásban, mind a magánszektorban, mind a bajnokságokon egyaránt.
 
Ez kétségkívül remek indok, hogy ezt a tanfolyamot velünk csináld meg.
 
A tanfolyamokat három területen kínáljuk: fényképezés, videózás és actioncam. A videós és fotós tanfolyamokhoz feltételezzük, hogy van saját géped külső vakuval. Az Actioncam tanfolyamhoz bérelhető felszerelések állnak rendelkezésre, mi az ActionPro X8, 4K képes kamerát használjuk, külső széles látoszögű lámpával.

A fent említett tanfolyamokhoz két lehetőséget kínálunk. Megcsinálhatod velünk bármely szervezet tanfolyamát, vagy ajánlhatunk személyre szabott tanfolyamot, csak és kizárólag neked. Mi ezt az utóbbi tanfolyamot javasoljuk, hiszen így kifejezetten a gyenge pontokra és a személyes igényekre, célokra tudunk koncentrálni.
 
Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel válaszolunk kérdéseidre és tanácsot adunk, majd megszervezhetjük az egyéni tanfolyamot.

Köszönettel

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?